Wat is een coole naam voor een hond?

Heb je een favoriete plek om te reizen? Een vriendin op de universiteit studeerde in Sydney, Australië, en had een geweldige tijd, dus toen ze een hond kreeg, koos ze natuurlijk de naam Sydney. Je kunt ook onze lijst met stadsnamen voor honden bekijken. Misschien wil je een identiteit die heel duidelijk maakt dat hij of zij sterk en vuurvast is, zoals Rambo of Xena. Of misschien heb je liever dat je hond een naam laat zien die haar zachtere kant aanspreekt, zoals Ruby of Roxie.

Maar wat je doel ook is, je zult 150 stoere hondennamen vinden die je zullen inspireren en je hopelijk een naam zullen geven die blijft hangen. ZiggyZiggy is een retro coole naam voor een jongenshond. De naam is extra bijzonder als je een fan bent van de glamrock uit het Ziggy Stardust tijdperk van David Bowie. Als je jongenspup een flair heeft voor het dramatische, is dit misschien de perfecte keuze voor hem.

Ouders van gezelschapsdieren halen vaak nieuwe inspiratie voor hondennamen uit films, lijsten met populaire hondennamen, de persoonlijkheid van hun hond, voedsel, menselijke namen, lijsten met babynamen, boeken, fictieve personages, historische figuren, titels, en nog veel meer. Nadat Game of Thrones werd uitgebracht, waren er bijvoorbeeld nieuwe honden met namen als Arya Stark, Sansa en Daenerys. Er zijn veel voorkomende en populaire namen voor honden, zoals Maggie, Max, en Ginger die jaarlijks de lijst met tophondnamen maken, maar het is altijd cool om iets origineels te doen en te kiezen uit de bijna grenzeloze lijst met unieke hondennamen. Een naam die „koele bries over de bergen” betekent, wat Keanu Reeves en misschien wel je relaxte hondje perfect beschrijft.

Deze naam dateert eeuwen terug en was een afkorting voor Henry (een andere geweldige hondennaam), maar het is koeler gemaakt door Prins Harry (en Harry Potter natuurlijk). Als je een van die „schaduwhonden” hebt die graag aan je zijde staat, betekent deze naam „gehecht” of „samengevoegd in het Hebreeuws (plus, het is een erg coole hondennaam). Misschien ben je een fan van het personage van Tom Cruise in Top Gun of misschien ben je gewoon op zoek naar een coole hondennaam. Dus waarom zou je je nieuwe hond niet een coole, stoere naam geven die bij die houding past? Zelfs als het een naam is waar je puppy in moet groeien, zijn er tal van stoere namen voor je meisjeshond of jongenshond die precies goed kunnen zijn voor je nieuwe puppy.

Afkorting voor Cooper, een coole hondennaam die een knipoog kan zijn naar zangeres Alice Cooper of zelfs journalist Anderson Cooper.