Meest populaire hondennaam 2020?

Honden zijn de beste vriend van de mens, zoveel mensen maken het officieel door hun beste pup te noemen, Buddy. Het is ook een van de meest voorkomende hondennamen uit films - de beroemdste Buddy van Air Bud (199.Je kunt niet fout gaan met de klassiekers. Molly is altijd een populaire naam geweest voor zowel mensen als honden en is ondubbelzinnig vrouwelijk. Is het benoemen van je hond Coco een eerbetoon aan je favoriete dessert? Een verwijzing naar een beroemde modeontwerper? Of is een afkorting voor 'Coconut'? Ongeacht de reden, Coco staat bovenaan de lijst met schattige en coole hondennamen.

De naam Daisy wordt vaak geassocieerd met prachtige bloemen, dus het is geen verrassing dat eigenaren van gezelschapsdieren de naam geven aan hun geliefde viervoeters. Het idee van bloeiende madeliefjes in de zomer is voor iedereen een heerlijk gezicht en geur. Als het gaat om geweldige meisjeshondennamen, houden we zeker van Lucy. Het is de perfecte naam voor je grappige en glamoureuze kleine pup.

Luna is een van de meest populaire vrouwelijke hondennamen voor, vooral extraverte en enthousiaste honden. De naam betekent 'maan', en veel eigenaren geloven dat pups genaamd Luna hun bruisende energie uit de maan halen. De online huisdierenmarktplaats heeft zijn achtste jaarverslag uitgebracht over de populairste hondennamen van het jaar. De ongelooflijke atleten van de Olympische Spelen in Tokio inspireerden dit jaar veel hondennamen, met name de naam Suni, naar Olympisch gouden medaillewinnaar Suni Lee, die 113% is gestegen.

We zien elk jaar geweldige op sport geïnspireerde hondennamen en dit jaar is dat niet anders, van honden vernoemd naar het favoriete voetbalteam van een huisdierenouder tot een geliefde basketbalspeler. Met zoveel tijd thuis tijdens de pandemie en velen die hun internationale reisplannen uitstellen, worden hondennamen met internationale invloed steeds populairder. De meest populaire ruimte-geïnspireerde namen voor honden in de VS zijn Solstice (+213%), Aster (+195%) en Nebula (+80%). Namen als Covi (een stijging van 1.159 procent), Rona (een stijging van 69 procent) en Corona (een stijging van 24 procent) hebben allemaal een piek in populariteit gezien.

Studio Ghibli, de Japanse animatiestudio bekend van speelfilms als Totoro en Spirited Away, is een inspiratie voor hondennamen in de VS. De op de Olympische Spelen geïnspireerde hondennaam is Katie, gevolgd door Tom, Naomi, Simone en Suni op de vijfde plaats in het algemeen. Toen bestellingen voor thuisblijven van kracht werden vanwege de COVID-19-pandemie, besloten veel mensen honden te adopteren om hen gezelschap te houden. Bekijk de beste hondennamen die we hebben verzameld, je zult zeker de perfecte pasvorm voor je bb-pup vinden.

Hoewel veel namen trending zijn, zijn de meest populaire GOT-hondennamen dit jaar Arya (-32%), Snow (+37%), Stark (-62%), Sansa (-68%), Dragon (+2%), Daenerys (+28%) en Cersei (-106%).