Welke populaire hondennamen?

Top 10 Meest voorkomende hondennamenBella, Max, Luna, Charlie, Lucy, Cooper, Daisy, Milo. Klassieke namen zoals Buddy behoren nog steeds tot de top 100 populaire hondennamen, net als gewone menselijke bijnamen zoals Charlie, Jack en Ellie. Monikers geïnspireerd door oude mythologie zoals Zeus, Thor, Apollo, Loki en Athena zijn ook te vinden in de top 100, terwijl sommige pups hun titels krijgen van andere dieren, zoals Bear en Moose. Gember, Pepper en Olive verdubbelen als schattige namen en nietjes in de voorraadkast, en kleurrijke namen als Hazel, Blue en Ruby maakten ook de lijst.

Anderen halen inspiratie uit klassieke films, zoals Rocky en Nala van The Lion King. De naam Bentley betekent bos met gebogen gras, van Oud-Engelse beonet, vertaald als gebogen gras, en leah, wat een bos of open plek betekent. Het vernoemen van een mannelijk hondje naar een ander dier is een schattige trend, waarbij steeds meer eigenaren besluiten hun honden Moose te noemen. Afkomstig van het Latijnse woord voor leeuw, dateert de naam Leo eeuwen terug.

Rocky is afgeleid van Rock, dat zelf de verengelste vorm is van de naam St. Roch, erkend als de patroonheilige van de zieken. De naam van de jongen Hank is een veramerikaniseerde versie van Henry, die dateert uit het middeleeuwse Engeland. Bear is een ander voorbeeld van de schattige trend dat hondenbezitters ervoor kiezen om hun huisdier naar een ander dier te vernoemen.

Oliver is afgeleid van het Oudnoors, wat afstammelingen van de voorouder betekent, evenals afkomstig van de Latijnse en Franse woorden voor olijf- of olijfboom, respectievelijk. Duke, sporadisch gevonden sinds de 19e eeuw, betekent leider en zou mogelijk afgeleid kunnen zijn van volgeling van Maedoc; St. Maedoc was een christelijke missionaris in de 7e eeuw in Wales en Ierland. Ollie, de bijnaam voor Oliver, is afkomstig van de Latijnse naam Olive, verwijzend naar de olijfboom.

Rover ondervroeg ouders van huisdieren in het hele land om erachter te komen wat hen inspireerde om de naam van hun puppy of nieuwe hond te kiezen. Ik noemde mijn teefje Palmer, hij is mijn favoriete golfer, en mijn hond werd geboren niet lang nadat hij was overleden. We hebben een „Ding pet dingo” gehad, een zwarte hond genaamd „Zeppelin of kortweg Zep, „Nitro, „Zeus, en „Jack the Jack Russell. Volgens gegevens van VPI huisdierenverzekering blijven de grootste huisdierenverzekeringsmaatschappij, Max en Bella, bovenaan de 100 populairste hondennamen.

Honden hebben het gemakkelijker om harde medeklinkers en lange klinkers te horen, dus een naam als „Lucky” of „Benny” zal gemakkelijker voor hem te onderscheiden zijn van andere geluiden. Een goede jongenshondnaam kan het reactievermogen van uw hond verbeteren en de communicatie tussen u gedurende een leven verbeteren. Kies een naam voor je jongenshond die je graag zegt (en die je niet schaamt om over het park te schreeuwen of een hondenlabel op te doen). Het wordt ook vaak aanbevolen om mannelijke hondennamen te vermijden die klinken als commando's, bijvoorbeeld, „Kit, wat klinkt als „zit, of „Bo, wat klinkt als „nee.

Namen uit films en boeken als „Twilight „en „Game of Thrones zijn in de loop van de tijd populair gebleven, en het Disney-universum van personages heeft bijgedragen aan het inspireren van mannelijke hondennamen als „Grogu, „Loki, „Thor, „Simba en „Groot. Als u op zoek bent naar de perfecte naam voor uw hond, zijn hier 500 van de meest populaire hondennamen om u op weg te helpen. Sportfiguren zijn een eeuwige favoriet (het jaar dat Derek Jeter met pensioen ging uit de New York Yankees, „Jeter stond in de top 10 mannelijke hondennamen) en dat geldt ook voor sport- en buitenactiviteiten geïnspireerde namen zoals „Ruger” of „Blaze”. Mijn andere hond is een Pommeren en zijn naam is Bakugou omdat Bakugou in mijn favoriete anime zit en hij eruitziet als een Pommeren.