Wat zijn de 100 namen van mannelijke honden?

Dit zijn de meest populaire namen van mannelijke honden in de database van Rover. Max; Charlie; Milo; Buddy; Rocky; Beer; Leo; Hertog; Teddy. Elke hond verdient het om de perfecte naam te hebben. Als je een nieuw huisdier adopteert, voel je misschien de druk om een naam te kiezen die goed bij je hond past.

Maar hoe weet je wanneer een naam klopt? We hopen wat inspiratie te geven met onze lijst met de top 100 mannelijke hondennamen. Maar laten we het eerst hebben over hoe u de naam kunt kiezen die werkt voor uw nieuwe pup en die de tand des tijds zal doorstaan. Je nieuwe puppy een naam geven kan een moeilijke taak zijn. Maar het is belangrijk om een naam te kiezen die uw nieuwe pup kan begrijpen en een naam die een emotionele band heeft met uw gezin.

Soms zijn de beste namen van jongenshonden degene die perfect passen bij de persoonlijkheid van uw nieuwe hond. Nu kan ik je niet helpen voorspellen over welke naam je familie het eens zal zijn, maar ik kan je helpen met het bedenken van tal van mannelijke hondennamen om je op weg te helpen. Ik heb ook colonneh, shadow, athenius (menselijke naam maar deze hond deed wonderen), starbuck van moby dick en dergelijke. Het aantal honden vernoemd naar „Frozen” -personages steeg met 900 procent het jaar nadat de film uitkwam, dus wees niet verbaasd als je hond een „Olaf” ontmoet in gehoorzaamheidsklasse.

Ik ben dol op alle namen, mijn puppynaam is Reco, je kunt de naam aan je lijst toevoegen, en je kunt sneeuwvlok en Ada toevoegen. Ik ben op zoek naar een naam met J die overeenkomt met de eerste letter Jessica, maar het geluid moet heel anders zijn, niet vergelijkbaar met Jessica. Dit is het moment om na te denken over hoe u de gezondheid van uw nieuwe hond kunt ondersteunen, van zijn energieke puppydagen tot zijn langzamere oudere jaren. Sportfiguren zijn een eeuwige favoriet; het jaar dat Derek Jeter met pensioen ging uit de New York Yankees, „stond Jeter in de top 10 hondennamen.

Ik heb een 6 jaar oud Amerikaans Yellow Lab genaamd OTIS, mijn vorige lab was zwart en heette Leroy, kortweg Roy. Ik vond het een schattige naam (uitgesproken als Like-uh), en aangezien het aan de ruimte was gebonden, slaagde het voor de moeilijkste test van allemaal om goedkeuring te krijgen van mijn vriend ????. Honden hebben het gemakkelijker om harde medeklinkers en lange klinkers te horen, dus een naam als „Lucky” of „Benny” zal gemakkelijker voor hem te onderscheiden zijn van andere geluiden. Waar je je inspiratie ook vandaan haalt, het vinden van de perfecte naam voor je nieuwste familielid is een bevredigend moment.

Voor meer unieke mannelijke hondennamen, overweeg om inspiratie te halen uit je favoriete filmpersonages of popcultuurfiguren. Probeer je beste keuzes te noemen alsof je je nieuwe hond oproept voor het avondeten, om naar je terug te keren in het hondenpark, of om je aanwijzingen te volgen in de puppykleuterschool.