Wat is de beste hondennaam ooit?

Top hondennamen10 Top hondennamen voor mannen. Je nieuwe hond een naam geven is een leuke en opwindende tijd, maar met zoveel mogelijkheden die er zijn, kan het een uitdaging zijn. ElvisElvis Presley was de King of Rock and Roll, en de naam Elvis is een leuke keuze voor je eigen kleine hond. Kona zou een geweldige naam zijn voor elke zwarte of donkerbruine hond, maar zou extra speciaal zijn voor een koffieliefhebber.

Ursa De naam Ursa komt uit het Latijn, wat betekent „beer”, en het zou een unieke naam zijn voor een meisjeshond die ofwel groot is als een echte beer of klein en donzig als een teddybeer. Atticus Finch %26 Boo RadleyDeze personages uit Harper Lee"s klassieke roman To Kill a Mockingbird waren de keuze van hondenliefhebber Jake Gyllenhaal voor zijn twee pups. In het boek The Odyssey beschrijft Homerus Athena als sprankelende ogen, waardoor Athena een schattige hondennaam is voor je pup met twinkelende ogen. Brutus De naam Brutus wordt historisch geassocieerd met de Romeinse senator die betrokken was bij de moord op Julius Caesar, en het was Dwayne „The Rock Johnson's naamkeuze voor zijn Franse Bulldog-pup.

Kies een naam voor je jongenshond die je graag zegt (en die je niet schaamt om over het park te schreeuwen of een hondenlabel op te doen). Als je van mode houdt met stijl als je sterkste punt, dan wil je een coole stijlvolle hondennaam die daarbij past. Ik noemde mijn teefje Palmer, hij is mijn favoriete golfer, en mijn hond werd geboren niet lang nadat hij was overleden. Als u op zoek bent naar de perfecte naam voor uw hond, zijn hier 500 van de meest populaire hondennamen om u op weg te helpen.

Mowgli is opgevoed door wolven en is bijzonder sterk en snel, dus deze naam is een passende keuze voor een hond met grote snelheid en behendigheid, zoals een Border Collie, Whippet of Siberische Husky. Als je een stoere jongenshond in handen hebt met veel gaven en talenten, zou Apollo een geweldige keuze maken. Koper zou natuurlijk een geweldige naam zijn voor een Bloodhound (of een hond in de hondenfamilie), maar het zou ook geschikt zijn voor elke hond met een koperen (of roestkleurige) vacht.