Wat is de raarste hondennaam?

Snuggles Butt Le Lee; 2.Dog Laura is van een mens genaamd Laura, waardoor dit de objectief grappigste hondennaam is. Hond Laura en Human Laura wonen ook bij Gus, een even schattige en kleine hond. Ouders van gezelschapsdieren halen vaak nieuwe inspiratie voor hondennamen uit films, lijsten met populaire hondennamen, de persoonlijkheid van hun hond, voedsel, menselijke namen, lijsten met babynamen, boeken, fictieve personages, historische figuren, titels, en nog veel meer. Nadat Game of Thrones werd uitgebracht, waren er bijvoorbeeld nieuwe honden met namen als Arya Stark, Sansa en Daenerys.

Een huisdierenverzekeringsmaatschappij onderzocht zijn database van meer dan 485.000 verzekerde huisdieren en selecteerde de 50 meest ongewone namen voor honden en hetzelfde aantal voor katten. Houdt uw reu ervan om voorwerpen te ruiken, te likken en te duwen om erachter te komen wat ze zijn? Of waarschuwt hij je elke keer dat hij iets verdachts voelt? Als dat het geval is, dan zou Radar een perfecte keuze zijn. Als uw reu een stevig lichaam heeft, en eigenlijk is het meest opmerkelijke kenmerk zijn kracht, dan kunt u de naam Brick ervoor overwegen. Nu je erover nadenkt, als je eenmaal de voedselroute volgt, groeit het potentieel van de ongebruikelijke hondennamen exponentieel.

De kans is groot dat als u op zoek bent naar een onconventionele naam die perfect bij uw hond of kat past, u deze hier zult vinden. Terwijl de naam Izzy, de bijnaam voor Elizabeth, perfect is voor vrouwelijke honden die elegant, kalm en gevoelig zijn. Lees verder voor honderden unieke hondennamen voor zowat elke hond ter wereld, van Terriers tot Mastiffs en alles daartussenin. Future deelt een Instagram met zijn zus, Luna, en geniet van de fijnere dingen in het leven, zoals buikwrijvingen, pindakaastraktaties en wandelingen naar het hondenpark.

Of je nu een zeldzaam hondenras hebt geadopteerd of je nieuwe beste vriend, het is gewoon ronduit raar, je pup verdient een naam die uniek is. Ik ben echter nog nooit een andere hond tegengekomen genaamd Bighead, dus ik ga dit als een ongebruikelijke naam beschouwen. Als uw hond zich ooit zo vreemd gedraagt dat u denkt dat hij op geen enkele manier een normale hond is, overweeg dan een naam die is geïnspireerd op een van deze wilde dieren. Als je reu van muziek op de achtergrond houdt en ze warm, relaxed en vriendelijk zijn, dan kun je de naam Tex kiezen die gerelateerd is aan Texas.

Een naam kiezen is een leuke bezigheid, vooral met rare puppynamen, maar je wilt je niet schamen om je hond in het openbaar te bellen.