Wat zijn de top 10 hondennamen?

Het bedrijf ondervroeg de bijna 400.000 hondennamen in hun database om met de ranglijst te komen. Onlangs bracht de American Kennel Club hun jaarlijkse ranglijst van raspopulariteit uit die is ontleend aan meer dan 800.000 raszuivere puppy's en oudere honden die vorig jaar lid werden van het oudste hondenregister van het land. We zien elk jaar geweldige op sport geïnspireerde hondennamen en dit jaar is dat niet anders, van honden vernoemd naar het favoriete voetbalteam van een huisdierenouder tot een geliefde basketbalspeler. Hondennamen weerspiegelen de interesses, passies en persoonlijkheden van ouders van gezelschapsdieren, van een breed scala aan inspiraties, zoals de tekenfilms die ze als kinderen keken tot droomreisbestemmingen.

Studio Ghibli, de Japanse animatiestudio bekend van speelfilms als Totoro en Spirited Away, is een inspiratie voor hondennamen in de VS. Een goede jongenshondnaam kan het reactievermogen van uw hond verbeteren en de communicatie tussen u gedurende een leven verbeteren. Het aantal honden vernoemd naar „Frozen” -personages steeg bijvoorbeeld met 900 procent het jaar nadat de film uitkwam, dus je hebt waarschijnlijk een tijdje meer dan één „Olaf” ontmoet op de hondenopvang. Hoewel veel namen trending zijn, zijn de meest populaire GOT-hondennamen dit jaar Arya (-32%), Snow (+37%), Stark (-62%), Sansa (-68%), Dragon (+2%), Daenerys (+28%) en Cersei (-106%).

We kunnen niet praten over namen met een vleesthema zonder te vermelden dat er verschillende honden zijn die Ham Bone heten. Honden hebben het gemakkelijker om harde medeklinkers en lange klinkers te horen, dus een naam als „Lucky” of „Benny” zal gemakkelijker voor hem te onderscheiden zijn van andere geluiden. Het is ook een zeer belangrijke beslissing, aangezien uw nieuwe hond deze naam de rest van zijn leven zal hebben. De categorie voedselhondennamen is ook populair, en nieuwe hondenbezitters werden dit jaar geïnspireerd door deze smakelijke ideeën.

Het vinden van de perfecte naam voor je viervoeter is een van de eerste dingen die je als nieuwe hondenbezitter gaat doen.