Wat is de coolste hondennaam?

Misschien wil je een identiteit die heel duidelijk maakt dat hij of zij sterk en vuurvast is, zoals Rambo of Xena. Of misschien heb je liever dat je hond een naam laat zien die haar zachtere kant aanspreekt, zoals Ruby of Roxie. Maar wat je doel ook is, je zult 150 stoere hondennamen vinden die je zullen inspireren en je hopelijk een naam zullen geven die blijft hangen. ZiggyZiggy is een retro coole naam voor een jongenshond.

De naam is extra bijzonder als je een fan bent van de glamrock uit het Ziggy Stardust tijdperk van David Bowie. Als je jongenspup een flair heeft voor het dramatische, is dit misschien de perfecte keuze voor hem. Sommigen geloven zelfs dat zwarte onyx beschermingsbevoegdheden heeft, en alle hondenbezitters willen hun pelsbaby's koste wat het kost beschermen. LuckyBritney Spears noemde een van haar honden Lucky (en ze heeft toevallig een hit met dezelfde naam).

Het zou ook een geweldige naam zijn voor een Golden Retriever (of een hond met een gele vacht) die je onschatbare goudklompje is. Sportfiguren zijn een eeuwige favoriet (het jaar dat Derek Jeter met pensioen ging uit de New York Yankees, „Jeter stond in de top 10 mannelijke hondennamen) en dat geldt ook voor sport- en buitenactiviteiten geïnspireerde namen zoals „Ruger” of „Blaze”. Als je een stoere jongenshond in handen hebt met veel gaven en talenten, zou Apollo een geweldige keuze maken. Deze hondennamen zijn ongebruikelijk omdat ze onderaan de lijst met Rover's top 1000 hondennamen vallen.

Cha Cha Sommige honden zijn bijzonder wiebelig en houden ervan om hun billen te schudden (vooral als ze er een paar lekkernijen uit kunnen krijgen). Obscure Harry Potter-referenties, wereldreizen, sci-fi sidekicks ze dienen allemaal als inspiratie voor unieke hondennamen. Gehaktbal is een geweldige naam voor een dik, rimpelig ras zoals de Engelse Bulldog, Franse Bulldog, of Mopshond - maar er is een verschil tussen eruit zien als een chonk en daadwerkelijk overgewicht hebben. Dit is een geweldige naam voor een hond die slim en goedhartig is, en vooral passend als je pup kattenvriendelijk is.

De naam betekent „strijdkracht”, en hoewel je je meisje duidelijk uit gevechten wilt houden, Matilda is een sterke naam voor een meisjeshond. ElvisElvis Presley was de King of Rock and Roll, en de naam Elvis is een leuke keuze voor je eigen kleine hond. Een kleine snack met veel smaak, Nugget is een geweldige naam voor een kleine hond met een grote persoonlijkheid.