Nieuwe populaire hondennamen?

De naam Bentley betekent bos met gebogen gras, van Oud-Engelse beonet, vertaald als gebogen gras, en leah, wat een bos of open plek betekent. Het vernoemen van een mannelijk hondje naar een ander dier is een schattige trend, waarbij steeds meer eigenaren besluiten hun honden Moose te noemen. Afkomstig van het Latijnse woord voor leeuw, dateert de naam Leo eeuwen terug. Rocky is afgeleid van Rock, dat zelf de verengelste vorm is van de naam St.

Roch, erkend als de patroonheilige van de zieken. De naam van de jongen Hank is een veramerikaniseerde versie van Henry, die dateert uit het middeleeuwse Engeland. Bear is een ander voorbeeld van de schattige trend dat hondenbezitters ervoor kiezen om hun huisdier naar een ander dier te vernoemen. Oliver is afgeleid van het Oudnoors, wat afstammelingen van de voorouder betekent, evenals afkomstig van de Latijnse en Franse woorden voor olijf- of olijfboom, respectievelijk.

Duke, sporadisch gevonden sinds de 19e eeuw, betekent leider en zou mogelijk afgeleid kunnen zijn van volgeling van Maedoc; St. Maedoc was een christelijke missionaris in de 7e eeuw in Wales en Ierland. Ollie, de bijnaam voor Oliver, is afkomstig van de Latijnse naam Olive, verwijzend naar de olijfboom. Ik heb mijn hond vernoemd naar mijn enorme verliefdheid die ik al meer dan 20 jaar heb gehad, dat is Bam naar Bam Mergera, de beroemde shater en reality-tv-persoonlijkheid.

Het was de spreekwoordelijke hond waar de hoofdrolspeler 'Falco' niet vanaf kon komen en het werd zijn hond. Een lieve naam voor een bruine hond, misschien, en de achternaam van Cornelius, de minister van Toverkunst uit de Harry Potter-serie. We kunnen niet praten over namen met een vleesthema zonder te vermelden dat er verschillende honden zijn die Ham Bone heten. Studio Ghibli, de Japanse animatiestudio bekend van speelfilms als Totoro en Spirited Away, is een inspiratie voor hondennamen in de VS.

Mijn andere hond is een Pommeren en zijn naam is Bakugou omdat Bakugou in mijn favoriete anime zit en hij eruitziet als een Pommeren. Ik noemde mijn teefje Palmer, hij is mijn favoriete golfer, en mijn hond werd geboren niet lang nadat hij was overleden. Deze prachtige naam is afgeleid van de muzikale term"allegro”, wat vrolijk betekent, dus het kan een goede keuze zijn als je een happy-go-lucky hond hebt. Ik heb een nieuwe hond en ik heb nog geen naam, ze is lichtbruin en een chihuahua zou ik kiezen tussen prinses en zoey een beetje helpen.

De op de Olympische Spelen geïnspireerde hondennaam is Katie, gevolgd door Tom, Naomi, Simone en Suni op de vijfde plaats in het algemeen. Hoewel veel namen trending zijn, zijn de meest populaire GOT-hondennamen dit jaar Arya (-32%), Snow (+37%), Stark (-62%), Sansa (-68%), Dragon (+2%), Daenerys (+28%) en Cersei (-106%). Als je hond je altijd aan het lachen maakt, overweeg om hem of haar Murphy te noemen, naar komiek Eddie Murphy. Deze Hebreeuwse naam betekent „fortuinlijke, wat jou beschrijft, nu je een hond in je leven hebt.

Het Duitse woord voor „cake”, dit is een typisch Duits dessert, dus het kan een lieve Duitse hondennaam zijn voor uw nieuwe huisdier.