Populaire namen voor honden?

Top 10 Meest voorkomende hondennamenBella, Max, Luna, Charlie, Lucy, Cooper, Daisy, Milo. Elke hond verdient het om de perfecte naam te hebben. Als je een nieuw huisdier adopteert, voel je misschien de druk om een naam te kiezen die goed bij je hond past. Maar hoe weet je wanneer een naam klopt? We hopen wat inspiratie te geven met onze lijst met de top 100 mannelijke hondennamen.

Maar laten we het eerst hebben over hoe u de naam kunt kiezen die werkt voor uw nieuwe pup en die de tand des tijds zal doorstaan. Klassieke namen zoals Buddy behoren nog steeds tot de top 100 populaire hondennamen, net als gewone menselijke bijnamen zoals Charlie, Jack en Ellie. Monikers geïnspireerd door oude mythologie zoals Zeus, Thor, Apollo, Loki en Athena zijn ook te vinden in de top 100, terwijl sommige pups hun titels krijgen van andere dieren, zoals Bear en Moose. Gember, Pepper en Olive verdubbelen als schattige namen en nietjes in de voorraadkast, en kleurrijke namen als Hazel, Blue en Ruby maakten ook de lijst.

Anderen halen inspiratie uit klassieke films, zoals Rocky en Nala van The Lion King. Nu kan ik je niet helpen als het gaat om het vinden van een hondennaam waar iedereen in de familie het over eens zal zijn, maar ik kan je tal van ideeën voor hondennamen geven ter inspiratie. Enkele van de meest populaire mannelijke hondennamen van dit jaar komen uit de popcultuur en velen zijn eigenlijk ook populaire menselijke namen voor dit jaar. Ik noemde mijn teefje Palmer, hij is mijn favoriete golfer, en mijn hond werd geboren niet lang nadat hij was overleden.

Als u op zoek bent naar de perfecte naam voor uw hond, zijn hier 500 van de meest populaire hondennamen om u op weg te helpen. Ik heb mijn hond vernoemd naar mijn enorme verliefdheid die ik al meer dan 20 jaar heb gehad, dat is Bam naar Bam Mergera, de beroemde shater en reality-tv-persoonlijkheid. Bekijk de beste hondennamen die we hebben verzameld, je zult zeker de perfecte pasvorm voor je bb-pup vinden. We hebben een „Ding pet dingo” gehad, een zwarte hond genaamd „Zeppelin of kortweg Zep, „Nitro, „Zeus, en „Jack the Jack Russell.

Van klassieke en ouderwetse hondennamen zoals Lady, tot mythologie geïnspireerde namen zoals Apollo, deze lijst met namen heeft een grote verscheidenheid om uit te kiezen. Al vele jaren zijn mannelijke hondennamen uit Harry Potter, Star Wars, Forrest Gump of andere klassieke films populair. Hoewel veel namen trending zijn, zijn de meest populaire GOT-hondennamen dit jaar Arya (-32%), Snow (+37%), Stark (-62%), Sansa (-68%), Dragon (+2%), Daenerys (+28%) en Cersei (-106%). Voor meer unieke mannelijke hondennamen, overweeg om inspiratie te halen uit je favoriete filmpersonages of popcultuurfiguren.