Wat is een leuke naam voor een jongenspup?

Weet je nog steeds niet welke naam je moet kiezen? Je bent niet alleen. Sommige hondenbezitters weten gewoon dat hun huisdier een Bailey of Cooper is zodra ze oogcontact maken, maar veel andere ouders van gezelschapsdieren hebben tijd nodig om verschillende opties uit te proberen. Als je moeite hebt om te beslissen, houd er dan rekening mee dat een schattige hondennaam uit veel verschillende inspiratiebronnen kan komen, zoals je favoriete eten, boeken, beroemdheden, je afkomst of zelfs de geschiedenis van hondenrassen. Hieronder vind je de meest populaire jongenshondnamen, maar je vindt er ook mooie, unieke mannelijke hondennamen, coole ideeën, namen gebaseerd op de natuur, plaatsen, mensen, en nog veel meer.

N-namen voor jongens variëren echt in hun geluid en stijl, en hebben veel te bieden aan de eigenaar die op zoek is naar iets minder gebruikelijk. Grappig genoeg bevat deze selectie enkele oudere generatienamen die, ondanks dat ze een beetje verouderd zijn voor mensen, echt mooie namen zijn voor jongenspupy's. Je zult de naam van je jongenspup in de loop van de tijd veel zeggen, als een snelle aandachtstrekker of gewoon als onderdeel van hun algehele training en socialisatie. Een jongenshond zou bijvoorbeeld Rex, Duke of Rover kunnen heten, terwijl een meisjeshond misschien Lady of Princess werd genoemd.

Deze schattige reu hondennamen beginnen met een heerlijk zacht geluid, waardoor ze tot de beste behoren voor je kleine softie. Schattige hondennamen zijn perfect voor kleine hondenrassen, donzige puppy's en echt elke familiehond, want hondenmensen weten dat elke hond schattig is. Van schattige hondennamen zoals Taz of Otis tot Ierse keuzes zoals Murphy en Logan, the sky is the limit als het gaat om het geven van een traditioneel"menselijke naam” aan uw hond. Deze schattige hondennamen zijn lief, sprankelend en zullen zeker aan je hart trekken, net als je nieuwe hond.

Kies een naam voor je jongenshond die je graag zegt (en die je niet schaamt om over het park te schreeuwen of een hondenlabel op te doen). Hoewel het benoemen van uw mannelijke puppy misschien niet dezelfde levenslange betekenis heeft als het benoemen van een babyjongen, is het een naam waar jij en je nieuwe puppy nog lang mee zullen leven, dus het verdient enige aandacht. Of het nu iets leuks of totaal bizar is, een van deze jongenshondnamen past zeker bij de persoonlijkheid van je pup.