Wat is de beste naam voor een hond?

Top hondennamen10 Top hondennamen voor mannen. Dankzij de Britse zanger is deze naam nu populairder, maar de oorsprong komt uit Duitsland en het betekent „nobel”. Een Griekse held in Homer's „The Iliad”, je zou dit kunnen inkorten tot Jax. Nee, het is niet alleen de naam van de strijd in Texas, maar ook het Spaanse woord voor „populierenboom.

Deze Hawaiiaanse hondennaam werkt voor zowel jongens als meisjes, en vindt zijn oorsprong in het Hawaiiaanse woord voor „sinaasappelboom”. Als je ooit Latijn hebt gestudeerd, weet je dat dit woord"wit” betekent, evenals de achternaam van actrice Jessica Alba. Deze mooie naam betekent „waarheidsgetrouw” en „mooiste”, twee waarden die uw nieuwe hond al heeft. Deze prachtige naam is afgeleid van de muzikale term „allegro”, wat vrolijk betekent, dus het kan een goede keuze zijn als je een happy-go-lucky hond hebt.

De naam vindt zijn oorsprong in Spanje, waar het „nobel” betekent. Voor een hond die optimisme inspireert, net als het muzikale personage dat zong „the sun'll come out tomorrow. De naam betekent „waakzame reiziger”, wat misschien geschikt is voor een waakhond. De hoofdpersoon in „The Little Mermaid”.

Deze Disney-hondennaam is perfect voor een hond die even gelukkig is op het land als in het water. Ja, het is een rivier (in Italië), maar deze naam komt uit Duitsland, waar het „adelaar” betekent. Deze Hebreeuwse naam betekent „fortuinlijke”, wat jou beschrijft, nu je een hond in je leven hebt. Je kunt je pup ook kortweg Ash noemen.

In de jaren dertig was deze Wire Fox Terrier de sidekick van het echtpaar dat rechercheurs werd in de „Thin Man-films”. De held van „To Kill a Mockingbird” kwam op voor wat goed was, zelfs als het niet populair was. Deze naam klinkt bekend vanwege Axl Rose, maar oorspronkelijk kwam het uit Duitsland, waar het „vader van de vrede” betekende. Namen die eindigen op „y” klinken vriendelijk, zo voelt u zich tegenover uw nieuwe huisdier.

Oorspronkelijk een meisjesnaam van Franse oorsprong die"donkerbruin” betekent, maar het kan ook de naam van een jongenshond zijn. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een heroïsche Siberische Husky, „vertelt Balto het verhaal over een hond die vervolgens de slee leidde die het difterievaccin naar Nome, Alaska bracht. Een Italiaanse naam die „klein meisje” betekent, en je kunt het inkorten tot Bamba of Lina. Een Ierse naam die „dichter” of „minstreel” betekent.

Het Spaanse woord voor „bes”. Deze naam betekent letterlijk „knap” in het Frans (en is ook een populaire naam hier in de Verenigde Staten). De naam betekent „mooi” in het Italiaans. De schattige mutt genaamd Benji maakte zijn filmdebuut in 1974, de eerste van verschillende films in de „Benji” -serie.

Het Italiaanse woord voor „wit. Dit is het Spaanse woord voor „wit”. Er zijn verschillende VS,. Steden genaamd Briscoe, en deze naam kan ook Lennie Briscoe eren, de iconische rechercheur van de politie gespeeld door Jerry Orbach op „Law %26 Order.

Een naam van Schotse oorsprong, het betekent „brede ogen”, maar we vinden het leuk omdat het tegelijkertijd stijlvol en vriendelijk is. Dit is een Duitse naam, en betekende oorspronkelijk „bruin”. Ter ere van cult-tv-hit „Buffy the Vampire Slayer”. Een van de belangrijkste speeltjes in „Toy Story”.

Van Ierse afkomst, wat betekent „donker, zwart. Dit is de vrouwelijke vorm van Cassius, wat betekent „kaneel”, dus het kan een goede naam zijn voor honden met een bruine vacht of een pittige maar zoete persoonlijkheid. Het Spaanse woord voor „klein” is een voor de hand liggende keuze voor een kleine hondennaam. Nog een woord voor „chocolade” en een lekker drankje in de winter.

Een Engelse zwarte hondennaam die zijn aanwijzing ontleent aan het woord „steenkool”. Davy Crockett was een Amerikaanse held en pionier, de „King of the Wild Frontier”, die in het begin van de 19e eeuw de staat omvatte waar hij werd geboren, Tennessee. Cujo was de naam van de sterhond uit de horrorfilm Cujo, maar je lieve pup hoeft dat niet te weten. De achternaam van Edward Cullen, de vampier die van Bella Swan houdt in de serie „Twilight”.

Daisy Duke was een personage in „The Dukes of Hazzard” van tv, een tv-programma dat zich afspeelt op het platteland van Georgië. Deze naam is afkomstig uit Frankrijk (het betekende d'Arcy, of van Arcy) en werd later een populaire naam voor jongens (misschien dankzij de fictieve Mr... Het betekent „half”, maar is het verkleinwoord van Demetria. Zoals in Draco Malfidus, een soms gemene klasgenoot in de serie „Harry Potter”.

De achternaam van Don Draper, die chutzpah personifieerde in de tv-serie „Mad Men. In de serie „Harry Potter” neemt Feisty Fleur Delacour deel aan het Triwizard Tournament met Harry en Cedric Diggory. Het is misschien wel de meest chique klinkende naam in de serie. Hoewel Flynn de naam van een jongen is in Ierland (het betekent „zoon van de roodharige”), is het een van die unisex-namen die ook bij een vrouwelijk huisdier past.

Een naam die „gedurfde krijger” betekent, en dat is wat je wilt dat je plattelandshond is. De naam van een Japans meisje betekent „vrijgevig en” eerlijk. De naam betekent „heldere roem”, maar de meeste mensen kennen het van de strip „Calvin and Hobbes”. Mensen zullen denken aan „The Simpsons”, maar dit is een andere Griekse naam die de grote dichter en auteur van „The Odyssey” en „The Illiad” eert.

Franse Mastiffs krijgen normaal gesproken geen hoofdrollen, maar deze hond heeft het hart van Tom Hanks gestolen in de dog-and-detective buddy-film, „Turner en Hooch. Vernoem uw hond naar de machtige rivier in de staat New York met deze naam die letterlijk „zoon van Hud” betekent (een andere naam voor Hugh in het middeleeuwse Engeland). De Duitse variant van Elise, het betekent „beloofd aan God. Voor een zelfvoorzienende hond is dit Italiaanse woord dat „eiland” betekent misschien wel de perfecte naam.

Vernoemd naar Jabba the Hutt uit „Star Wars”. Naar de Ridders van de Jedi-orde, ook bekend als de helden in de „Star Wars” -serie. Het woord betekent „zee” in het Hawaïaans. Je kunt niet fout gaan door je hond te vernoemen naar de pittige heldin in de serie „The Hunger Games”.

Een naam die „koele bries over de bergen” betekent, wat Keanu Reeves en misschien je relaxte hondje perfect beschrijft. Een Engelse naam die „wit haar” betekent, zo best perfect voor je witte hondje. De naam van een jongen in Japan, het betekende oorspronkelijk „wijs en „sterk”. Een Sanskrietwoord dat „zwart” betekent.

Het Duitse woord voor „cake”, dit is een typisch Duits dessert, dus het kan een lieve Duitse hondennaam zijn voor uw nieuwe huisdier. Het Hebreeuwse woord voor „wit”, en een van die unieke hondennamen die je niet veel zult tegenkomen. Wie wist dat? Je zou denken dat deze naam slechts een knipoog was naar Beatle John Lennon, maar het is van Ierse oorsprong en betekent „kleine mantel”. De vampier uit „The Vampire Chronicles”, beroemd gespeeld door Tom Cruise in de film „Interview with the Vampire”.

Als je een van die „schaduwhonden” hebt die graag aan je zijde staat, betekent deze naam „gehecht „of „samengevoegd in het Hebreeuws (plus, het is een erg coole hondennaam). Komt van het Arabische woord voor „nacht”, wat best perfect is voor een vrouwelijke pup wiens vacht zo zwart is als de nacht. Een van de titelpersonages in „Lilo and Stitch. Ja, het is de naam van een dekendragend personage uit „Peanuts”, maar deze naam dateert uit de oude Griekse mythologie, waar Linus een geweldige muzikant was.

Een Latijnse naam die"de grootste” betekent. Een naam die „oorlogszuchtig” betekent, het werd beroemd gemaakt door de 13e-eeuwse Italiaanse koopman en reiziger Marco Polo. Labs waren al eerder populaire huisdieren „Marley and Me”, maar de lastige Marley deed gezinnen beseffen hoe geweldig ze werkelijk zijn. Dit betekent kleine beer of „berenwelp” in het Russisch.

Dit betekent 'licht' en 'kind', dit is meestal de naam van een meisje in Japan. Waarom zou je er ook geen Japanse hondennaam van maken? Mushu is de piepkleine draak uit de animatiefilm Mulan. Het titelpersonage in „Finding Nemo. Het betekent „zwart” in het Italiaans.

Een andere vrouwelijke naam die „nacht” betekent, dit keer uit het Sanskriet. Ja, katten en honden kunnen samenwerken, onheil krijgen en BFF's worden, kijk maar naar Milo, de oranje gestreepte kat, en Otis, de mopshond, in „The Adventures of Milo and Otis”. Oorspronkelijk betekende dit „parkwachter”, en je kunt geen hond hebben zonder een park of twee te bezoeken. De verwende mopshond in Disney's „Pocahontas.

De moeder van het broed van Dalmatiërs in „101 Dalmatiërs. De vader van het broed van Dalmatische pups in Disney's „101 Dalmatiërs. Dit was oorspronkelijk een Ierse achternaam, en het betekende „hoofdleider”. Als je hond de baas wil zijn (niet dat je hem dat toelaat), geef hem dan deze naam.

Deze geweldige naam voor een hond met een sterke wil komt van Raven, een superheld uit „Teen Titans. Een andere Ierse naam die „kleine koning” betekent, die vrijwel elke kleine reu beschrijft. Het coolste personage in „Gone with the Wind”, en een coole hondennaam voor je pup. Dit betekent een persoon die zich niet op de gebruikelijke of acceptabele manier gedraagt, dit is perfect voor een hond die altijd „schurken wordt”.

Je kunt niet fout gaan met namen uit „Winnie-the-Pooh”, vooral deze die toebehoorde aan de jonge kangoeroe. Breng hulde aan de sterke, slimme vrouwen (IRL en in fictie) die deze naam hebben gehad, zoals Scarlett O'Hara („Gone with the Wind) en actrice Scarlett Johansson. Het woord betekent „vrede” in het Sanskriet. De schattige Beagle die centraal stond in de „Shiloh” -serie familiefilms.

De hoofdpersoon uit „The Lion King”. De naam van de Jack Russell Terrier die zijn vriend Willie overal vergezelt in „My Dog Skip”. Afgeleid van een Washo-woord dat „rand van het meer” betekent, is Lake Tahoe, op 191 vierkante mijl, een van de grotere meren in de Verenigde Staten. Heb je een blije hond? Noem hem naar dit Noorse woord voor „vrolijk”.

Deze naam is kort en memorabel en eindigt in het vriendelijke dubbele „y” -geluid. Deze naam van een eiland betekent ook „outlaw” in het Gaelic. Dorothy's scrappy kleine Cairn Terrier in de klassieker „The Wizard of Oz. Dit was oorspronkelijk een achternaam in Engeland, wat „wit eiland” betekende.

De naam van een ander meisje die stijgt in de populariteitskaarten, misschien dankzij „Game of Thrones” -personage Yara Greyjoy. .