Wat is de minst populaire hondennaam?

Top ongewone hondennamen Bixby, Bezig, Cinder, Gelukkig, Harper, Regen, Ritz, Staarten. Bella is volgens Barkbox de meest populaire hondennaam in Amerika. Ouders van gezelschapsdieren halen vaak nieuwe inspiratie voor hondennamen uit films, lijsten met populaire hondennamen, de persoonlijkheid van hun hond, voedsel, menselijke namen, lijsten met babynamen, boeken, fictieve personages, historische figuren, titels, en nog veel meer. Nadat Game of Thrones werd uitgebracht, waren er bijvoorbeeld nieuwe honden met namen als Arya Stark, Sansa en Daenerys.

Ik heb een nieuwe hond en ik heb nog geen naam, ze is lichtbruin en een chihuahua zou ik kiezen tussen prinses en zoey een beetje helpen. Het was de spreekwoordelijke hond waar de hoofdrolspeler 'Falco' niet vanaf kon komen en het werd zijn hond. Net als trends in babynamen in de wereld van beroemdheden, neemt het geven van namen aan uw honden toe die zeldzaam, ongebruikelijk of zelfs totaal bizar zijn. Van klassieke en ouderwetse hondennamen zoals Lady, tot mythologie geïnspireerde namen zoals Apollo, deze lijst met namen heeft een grote verscheidenheid om uit te kiezen.

Misschien ligt het aan mij, maar het vinden van een hondennaam waar de hele familie het over eens is, is altijd het moeilijkste deel. Niet te overtreffen, deze herennamen helpen je jongenshond zijn stempel te drukken (nooo, niet op die manier) en voor iedereen gedenkwaardig te zijn. Fox red Labradors worden steeds populairder en er zijn enkele andere prachtige rode hondenrassen. Obscure Harry Potter-referenties, wereldreizen, sci-fi sidekicks ze dienen allemaal als inspiratie voor unieke hondennamen.

Lees verder voor honderden unieke hondennamen voor zowat elke hond ter wereld, van Terriers tot Mastiffs en alles daartussenin. Zodra je een vel papier hebt met 50 tot 100 namen, kun je beginnen met het maken van een shortlist en de beste unieke hondennaam kiezen voor je nieuwe vriend. Hier begeleidt de stafmedewerker van voormalig senator Scott Brown de hond Koda van de Republikein uit Massachusetts in de metro in Washington D.