Populaire namen voor honden mannelijk?

We hebben 2 whippets genaamd Boris en Buddy niet als naam gezien we krijgen veel mensen zeggen dat het een geweldige naam is (maar zeker niet vernoemd naar premier). Zelfgemaakte hondensnoepjes met spinazie en spek om uw hond te laten kwijlen. Als je je overweldigd voelt door de schijnbaar eindeloze mogelijkheden van jongenshondnamen, maak je geen zorgen. We hebben 150 namen van jongenshonden verzameld om het proces een beetje gemakkelijker te maken.

Of het nu iets leuks of totaal bizar is, een van deze jongenshondnamen past zeker bij de persoonlijkheid van je pup. Hieronder vind je de meest populaire jongenshondnamen, maar je vindt er ook mooie, unieke mannelijke hondennamen, coole ideeën, namen gebaseerd op de natuur, plaatsen, mensen, en nog veel meer. Waar je je inspiratie ook vandaan haalt, het vinden van de perfecte naam voor je nieuwste familielid is een bevredigend moment. Je weet nooit wanneer een obscure naam op het punt staat in populariteit te stijgen, of als iemand anders in jouw straat op het punt staat dezelfde flits van inspiratie te hebben.

Ik ben dol op alle namen, mijn puppynaam is Reco, je kunt de naam aan je lijst toevoegen, en je kunt sneeuwvlok en Ada toevoegen. Grappig genoeg bevat deze selectie enkele oudere generatienamen die, ondanks dat ze een beetje verouderd zijn voor mensen, echt mooie namen zijn voor jongenspupy's. Een goede jongenshondnaam kan het reactievermogen van uw hond verbeteren en de communicatie tussen u gedurende een leven verbeteren. Een nieuwe hond krijgen is een leuke en opwindende tijd, maar er is één ding waar ik altijd moeite mee heb om de perfecte hondennaam te kiezen.

Ik schrijf alle namen op die ik leuk vind, ga dan verder met het echt moeilijke deel om er een te vinden waar de hele familie het over eens zal zijn. Het aantal honden vernoemd naar „Frozen” -personages steeg bijvoorbeeld met 900 procent het jaar nadat de film uitkwam, dus je hebt waarschijnlijk een tijdje meer dan één „Olaf” ontmoet op de hondenopvang. Probeer je beste keuzes te noemen alsof je je nieuwe hond oproept voor het avondeten, om naar je terug te keren in het hondenpark, of om je aanwijzingen te volgen in de puppykleuterschool. Er worden echt heel pakkende en goede namenlijsten gedeeld die zeker zullen helpen bij het kiezen van perfecte namen voor dow-eigenaren.

Sportfiguren zijn een eeuwige favoriet (het jaar dat Derek Jeter met pensioen ging uit de New York Yankees, „Jeter stond in de top 10 mannelijke hondennamen) en dat geldt ook voor sport- en buitenactiviteiten geïnspireerde namen zoals „Ruger” of „Blaze”. Kies een naam voor je jongenshond die je graag zegt (en die je niet schaamt om over het park te schreeuwen of een hondenlabel op te doen).