Wat zijn de beste hondennamen?

Bella is volgens Barkbox de meest populaire hondennaam in Amerika. Vernoem uw hond naar de machtige rivier in de staat New York met deze naam die letterlijk"zoon van Hud” betekent (een andere naam voor Hugh in het middeleeuwse Engeland). Met zoveel tijd thuis tijdens de pandemie en velen die hun internationale reisplannen uitstellen, worden hondennamen met internationale invloed steeds populairder. De op de Olympische Spelen geïnspireerde hondennaam is Katie, gevolgd door Tom, Naomi, Simone en Suni op de vijfde plaats in het algemeen.

Jackson betekent letterlijk zoon van Jack, maar je zou ook deze creatieve hondennaam kunnen kiezen, geïnspireerd door Jackson Pollock, de abstracte schilder. Deze naam dateert eeuwen terug en was een afkorting voor Henry (een andere geweldige hondennaam), maar het is koeler gemaakt door Prins Harry (en Harry Potter natuurlijk). Franse Mastiffs krijgen normaal gesproken geen hoofdrollen, maar deze hond heeft het hart van Tom Hanks gestolen in de dog-and-detective buddy-film, „Turner en Hooch. Ik heb een nieuwe hond en ik heb nog geen naam, ze is lichtbruin en een chihuahua zou ik kiezen tussen prinses en zoey een beetje helpen.

Deze prachtige naam is afgeleid van de muzikale term"allegro”, wat vrolijk betekent, dus het kan een goede keuze zijn als je een happy-go-lucky hond hebt. We zien elk jaar geweldige op sport geïnspireerde hondennamen en dit jaar is dat niet anders, van honden vernoemd naar het favoriete voetbalteam van een huisdierenouder tot een geliefde basketbalspeler. Hoewel veel namen trending zijn, zijn de meest populaire GOT-hondennamen dit jaar Arya (-32%), Snow (+37%), Stark (-62%), Sansa (-68%), Dragon (+2%), Daenerys (+28%) en Cersei (-106%). Honden hebben het gemakkelijker om harde medeklinkers en lange klinkers te horen, dus een naam als „Lucky” of „Benny” zal gemakkelijker voor hem te onderscheiden zijn van andere geluiden.

Je kunt Frankrijk niet hebben zonder zijn hoofdstad, een iconische stad en een geschikte Franse hondennaam voor je iconische pup. Als je een van die „schaduwhonden” hebt die graag aan je zijde staat, betekent deze naam „gehecht” of „samengevoegd in het Hebreeuws (plus, het is een erg coole hondennaam).