Wat zijn de 100 namen van honden?

Max; Charlie; Milo; Buddy; Rotsachtig; Beer; Leo; Hertog; Teddy; Tucker; Beau; Oliver; Jack; Winston. nl-NL · De beste meisjeshondennamen · nl-CA · Hondennaamgenerator. The 100 is een populaire post-apocalyptische, dystopische sciencefiction-dramaserie die het leven volgt van een groep van honderd jonge mensen, de overlevenden in de post-apocalyptische wereld. De groep van deze jonge jonge delinquenten werd vanuit de Ark naar de aarde gestuurd, een ruimtestation waar nu alle mensen wonen, om te controleren of de planeet veilig is voor menselijk leven na een nucleaire apocalyps.

Op aarde ontdekken ze mensen die het hebben overleefd, de Grounders, de Reapers en de Mountain Men. In de vijandige omgeving en barre omstandigheden probeert de 100-groep te overleven, geleid door Clarke Griffin en Bellamy Blake. Je kunt beginnen met de namen van The 100-groepsleiders, Bellamy Blake, ook wel bekend als The King, leider van Spacekru, en Clarke Griffin, de hoofdpersoon die ook bekend staat als Prisoner 319, de co-leider van de 100 met Bellamy. Als je een naam wilt die een personage maar ook een bepaalde godin vertegenwoordigt, kun je de naam Gaia kiezen naar een Vlamwachter en Indra's dochter, die toevallig ook de godin van Moeder Aarde is in de oude Griekse mythologie.

Een andere fantastische naam is Paxton, naar Paxton McCreary, een voormalige gevangene op de Gagarin, en een leider van de Eligius-gevangenenfactie, of Caspian, een van de Sky People die zich bij Thelonious Jaha voegde. Consistente favorieten Lola, Willow en Olive bleven ook op de lijst van top 10 vrouwelijke hondennamen. We zien elk jaar geweldige op sport geïnspireerde hondennamen en dit jaar is dat niet anders, van honden vernoemd naar het favoriete voetbalteam van een huisdierenouder tot een geliefde basketbalspeler. Tot de meest trending van de Franse overtuiging behoren de namen Dior (+153%), Caviar (+463%), Dijon (+513%), Baguette (+73%), Champagne (+1%) en Voltaire (+213%).

Of als u een volledig unieke hondennaam wilt die niemand anders heeft, weet u dat u deze opties moet vermijden. Het enige dat het afgelopen jaar altijd voorop stond, noemden sommige ouders van gezelschapsdieren hun nieuwe honden letterlijk naar de pandemie (*ineenkrimpen*). De op de Olympische Spelen geïnspireerde hondennaam is Katie, gevolgd door Tom, Naomi, Simone en Suni op de vijfde plaats in het algemeen. We kunnen niet praten over namen met een vleesthema zonder te vermelden dat er verschillende honden zijn die Ham Bone heten.

Het kiezen van een naam voor uw hond is best een leuk proces, tussen het zoeken naar naamopties, brainstormen over ideeën, en het bespreken van de beste keuzes met uw familie en vrienden. Max heeft dit jaar weer de eerste plaats ingenomen voor mannelijke hondennamen en Charlie behoudt ook nog een jaar de tweede positie. Bekijk de beste hondennamen die we hebben verzameld, je zult zeker de perfecte pasvorm voor je bb-pup vinden. De categorie voedselhondennamen is ook populair, en nieuwe hondenbezitters werden dit jaar geïnspireerd door deze smakelijke ideeën.

Hondennamen weerspiegelen de interesses, passies en persoonlijkheden van ouders van gezelschapsdieren, van een breed scala aan inspiraties, zoals de tekenfilms die ze als kinderen keken tot droomreisbestemmingen. Vorig jaar kraakte het voor het eerst de lijst en nam het de 10e plek in, en nu is het de meest populaire naam voor reuen.